Home » Workshops

Workshops van Juffrouw Nooitgenoeg & De LeerZaak.

Juffrouw Nooitgenoeg geeft talent-workshops! Heb jij nog zin om na school jezelf te ontwikkelen met creatief bakken, nog mooier leren tekenen of heerlijk samen dramalessen te volgen? Dat kan bij juffrouw Nooitgenoeg.. Wat past bij jou? Waar wil je nog beter in worden of gewoon nog meer van leren? Onderaan kun je je opgeven!

Ik neem de kinderen van de Geert Holle om 15:00u mee vanaf school naar het creatieve lokaal of mijn Theehuisje om daarna lekker wat te drinken en iets te eten. Na even relaxen gaan we lekker tot 17:00 aan de slag met de workshops!!

Super leuk als jij erbij kunt zijn!!!

 

Leren Presenteren €50 

11, 18, 25 januari en 1, 8 en 15 februari op de Geert Holle!

Dramalessen met als thema: leren Presenteren, gewoon omdat het heel fijn is om jezelf goed te kunnen presenteren. Van 'hoe presenteer je je jezelf op social media, tot je spreekbeurt goed kunnen presenteren.

 

Tekenlessen: maak je eigen stripverhaal € 45=vol!

2 nov, 9 nov, 16 nov, 23 nov, 30 november met 6 tot 16 kunstenaars in de Geert Holle

Dit jaar duik ik met jullie in de wereld van de strip!

We gaan eerst figuren leren maken, leren hoe je beweging in een plaatsje kunt creëren en dan ook nog een verhaal vertellen met plaatjes!

Tussen de 6 en 16 jaar, we werken op jouw niveau. De een zal een echt stripboek kunnen maken in deze weken, de ander is al super trots op enkele A4-tjes mooi getekende figuren, en dat verschil is helemaal prima.

Voor 6 tot 16 striptekenaars

 

Vind jouw droom €50 (incl het boek twv €17,-) - al afgelopen

(data volgt nog) 6 tot 12 dromenzoekers in het theehuisje van Juf Nooitgenoeg

Met als leidraad het kinderboek van de Creatiespiraal werken aan jouw hartenwensen en dromen. Samen praten en antwoorden vinden op kleine en grote vragen...

 

Koekjes- en cupcakepret  €15,- per keer

(data volgt nog) in het theehuisje van Juffrouw Nooitgenoeg

In de keuken van juffrouw Nooitgenoeg lekker oefenen met decoreren en echt zelf bakken. Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte lekkers..

 

Juffrouw Nooitgenoeg verzamelt alle aanmeldingen en deelt je in. Via de mail krijg je alle informatie over de lesdoelen, en bij wie je in de groep zit. Zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol, wie het eerst betaald heeft is in ieder geval verzekerd van een plek in de groep..

***

Opgeven voor een workshop:

Meer leren & ervaren? Dat kan!

Naast het theehuis is Juffrouw Nooitgenoeg heel gedreven bezig met haar aanbod van De LeerZaak! Theaterworkshops en meer.. Neem gauw een kijkje op haar website:

Nieuw aanbod!

workshops herfst/winter '17/'18

workshops herfst/winter '16/'17

workshops '15/'16