Home » Workshops

Workshops van Juffrouw Nooitgenoeg

Juffrouw Nooitgenoeg geeft talent-workshops! Heb jij nog zin om na school jezelf te ontwikkelen met creatief bakken, nog mooier leren tekenen of heerlijk samen dramalessen te volgen? Dat kan bij juffrouw Nooitgenoeg.. Wat past bij jou? Waar wil je nog beter in worden of gewoon nog meer van leren? Onderaan kun je je opgeven!

Ik neem de kinderen van de Geert Holle om 15:00u mee vanaf school naar het creatieve lokaal of mijn Theehuisje om daarna lekker wat te drinken en iets te eten. Na even relaxen gaan we lekker tot 17:00 aan de slag met de workshops!!

Super leuk als jij erbij kunt zijn!!!

 

Tekenlessen € 65 - al afgelopen

3nov, 10nov, 17nov, 24nov, 1dec, 8dec en 15 december, met 6 tot 16 kunstenaars in de Geert Holle

Wil je leren kijken door de ogen van een echte kunstenaar? Verrast worden door wat je allemaal kunt maken op papier? Geef je dan op voor de tekenworkshops.

 

De wereld van drama en theater €65  - is komen te vervallen

12jan, 19jan, 26jan, 2feb, 9feb en 16februari met 6 tot 16 acteurs in de Geert Holle.

Van jezelf presenteren, het spelen achter een schimmendoek, tot maskerspel en kruipen in de rol van een ander.

 

 

Vind jouw droom €50 (incl het boek twv €17,-) - al afgelopen

9, 16 en 23 maart en 6 april met 6 tot 12 dromenzoekers

in het theehuisje van Juf Nooitgenoeg

Met als leidraad het kinderboek van de Creatiespiraal werken aan jouw hartenwensen en dromen. Samen praten en antwoorden vinden op kleine en grote vragen...

 

Koekjes- en cupcakepret  €15,- per keer

13 of 20 april met 4 tot 12 bakkers in het theehuisje van Juffrouw Nooitgenoeg

In de keuken van juffrouw Nooitgenoeg lekker oefenen met decoreren en echt zelf bakken. Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte lekkers..

 

Juffrouw Nooitgenoeg verzamelt alle aanmeldingen en deelt je in. Via de mail krijg je alle informatie over de lesdoelen, en bij wie je in de groep zit. Zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol, wie het eerst betaald heeft is in ieder geval verzekerd van een plek in de groep..

***

Opgeven voor een workshop: