Home » Juffrouw Nooitgenoeg

Juffrouw Nooitgenoeg alias Myrte van Grieken

De enthousiaste kracht achter Juffrouw Nooitgenoeg is Myrte Gjaltema van Grieken. Ze is geboren in Brabant, het tweede deel van haar jeugd opgegroeid in de Achterhoek om daarna haar studie, de Pabo, in Deventer te volgen.  Tijdens haar jaren op de basisschool te Deventer heeft ze een groots samenwerkingsproject georganiseerd met 10 verschillende basisscholen en is ze met haar kindertheater EKT! gestart. Tijdens haar studiejaren en nog jaren daarna is ze ook vol enthousiasme werkzaam geweest in de horeca.

Eenmaal als jonge moeder besluit ze met haar man het 'buitenleven' dicht bij Amsterdam op te zoeken en belanden ze in Berkhout. Ze gaat hier aan het werk op het VMBO in Hoorn, een geweldige combinatie van haar passies, ze werkt nu met pubers als docent Drama.

 

Naast de Pabo heeft ze alle certificaten voor het geven van drama bij de HKU behaald en recent de tweede graad Omgangskunde. Ook heeft ze het certificaat van Rots & Watertrainer op zak, hierdoor kan ze vooral tijdens dramalessen ook gebruik maken van deze methode ,om te leren 'steviger in de wereld te staan'.

Myrte is inmiddels moeder van drie kinderen en merkt dat er in de wereld van haar oudste veel talentjes rondlopen die graag meer willen leren. Binnen de drukke schoolroosters is er nauwelijks tijd voor ontwikkeling van deze talenten, daar wil Myrte graag na school als 'Juffrouw Nooitgenoeg' met haar workshops wél tijd & ruimte voor maken...

Gedreven door enthousiaste energie en haar borrelende passies, wil ze haar horeca ervaringen delen met haar dorpsgenoten en toevallige voorbijgangers in haar theetuin. Hier kan alles samenkomen onder één dak; gezelligheid, ontspanning, inspiratie, samenzijn, en gewoon genieten van lekkere dingen...

 

Samenwerkingen in haar theetuin is ze aangegaan met:

Hofleverancier van de thee, Rene van Wegen van het Groene Theehuis:

www.hetgroenetheehuis.nl

 

Verse koffiebonen direct van famers verscheept naar Enkhuizen en daar gebrand door mannen met passie voor koffie, Keen;

www.keencoffee.com

 

Hofleverancies van het goddelijke ijs, Schapenstreken uit Lutjebroek:

http://www.moois.org/

 

Hofleverancier van gluten- & lactosevrije verantwoorde lekkers, Barbara Arents:

www.voeljesupermarkt.nl

 

Van Den Berg uit Hoorn maakt het dat geweldige schuimgebak van de kaart;

http://www.vdbergbanket.nl/

 

Fruitkwekerij Het Keetje uit Lutjebroek maakt de verse sappen

www.hetkeetje.nl

 

Inspiratie voor eetbare bloemen, Anna Koster:

www.floraltouch.nl

 

Leuke uitjes in West-Friesland, ook verwijzing naar Juffrouw Nooitgenoeg en andere leuke theetuinen:

www.westfriesland.nl

 

'Loes bakt Taart' levert elke week verse appeltaarten voor Juffrouw Nooitgenoeg, gewoon omdat zij ze het lekkerst maakt!

Want genieten kan Nooitgenoeg.....