Home » Crowdfunding

De 'Gouden High Tea bon', een cadeau met een bijzonder extraatje..

Voor €35 kun je een Gouden High Tea bon kopen, en draag je bij aan de opbouw van het theehuis plan. De theetuin gaat er komen, met de huidige werkzaamheden en financiële planning is realisatie voorjaar 2017 haalbaar. Bij 500 verkochte cadeaubonnen is er nu al genoeg startkapitaal, en gaat Juffrouw Nooitgenoeg vol enthousiasme verder met de realisatie, zodat ze haar gasten volgend jaar al kan ontvangen.

De cadeaubon is drie jaar lang inwisselbaar vanaf de opening van de theetuin, en zal zeker zorgen voor een hele gezellige en bijzondere ervaring voor diegene die hem komt beleven. Een mooi cadeau voor een dierbaar iemand, een vriendengroep, juist voor jezelf of je eigen gezin.

Meld je hieronder aan en je ontvangt de betalingsgegevens. Na betaling ontvang je, bijzonder en in stijl ingepakt, vanaf 1 november je Gouden High Tea bon(-nen).

Zorg dat je bij de eerste 1000 klanten hoort, en Juffrouw Nooitgenoeg geeft je komend jaar al een heerlijk High Tea moment op een geweldige plek!

Ja ik ben een van de 1000 eerste klanten en bestel een High Tea cadeaubon!

Deel deze mogelijkheid op een unieke Gouden High Tea ervaring, word een van haar eerste 500 klanten en help aan de opbouw van een geweldig theehuis in een knus tuintje in Berkhout!

Heel erg bedankt en graag tot ziens in de gezellige theetuin van Juffrouw Nooitgenoeg, want genieten kan nooitgenoeg......